Dorostenky: Ejpovice - Příchovice

18.09.2012 16:34

 

Druhý zápas sezony a hned těžký soupeř – slečny z Příchovic, kterým z loňského týmu odešla akorád brankářka Náprstková do žen. Náš tým byl oslaben o dvě útočnice Bradnovou a Ženíškovou, ale naopak obranu pomohla vyztužit Martanová. Začátek zápasu byl podle očekávání zcela v režii hostujících dívek, které si vytvořili dostatečný brankový rozdíl a mohly tak do hry poslat druhý útok. Nám se pak v průběhu poločasu i díky zraněnému kotníku hostující Hošťálkové podařilo poločasový stav zkorigovat na 9:16 pro hosty. Hošťálková začala druhý poločas překvapivě na hřišti a náš útok se zase trápil. Příchovice dávaly branky lehce po našich chybách a náš útok se jen těžko prosazoval. Jelikož náš útok hrál celý zápas jen ve 3 hráčkách, tak do útoku na konec zápasu byla poslána obránkyně Bradnová A. a dokázala vstřelit 1 branku. Zápas nakonec skončil jednoznačným vítězstvím Příchovic 28:16.

 

Sestava Ejpovic: Cingrošová, Kuglerová – Vágnerová, Bradnová A. (1), Picková, Martanová – Huclová (12), Thondlová (3), Mencová.

 

Sestava Příchovic: Kaslová – Hošťálková, Beštová, Tykvartová, Fialová – Levorová (9), Šteflíková E. (5), Ladlecová (7), Larvová (5), Jehlíková (2), Šteflíková A. (3).